Workshop technieken: rok met zakken 9 en 16/7

€55,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Workshop technieken: rok met zakken  - donderdag 9 en 16 juli van 19u tot 22u

 

Prijs: 55 euro Kies bij het bestellen de verzendmethode 'workshop'. Zo betaal je geen verzendkosten.  

 

Wat?

Tijdens deze workshop leren we verschillende technieken om zakken te maken en passen dit toe op een rok, model naar keuze. Ook de techniek van de Engelse (of Franse) naad en het maken van een split komen hier aan bod.  Je gaat dus niet enkel naar huis met een aantal extra technieken onder de knie, maar je neemt ook een rok mee naar huis!

Denk vooraf al eens na welk model rok je graag maakt: een brede of een rechte/smalle rok.

Aantal deelnemers

Min 4, max 6

 

Voor wie?

Je hebt al wat naaiervaring.

 

Inbegrepen in de prijs:

  • Gebruik van de strijkinstallatie
  • professionele begeleiding,
  • patroon voor een brede rok met knopen (Dolores rok van LMV) of voor een rechte rok (Sunday Mood van About Blue) in jouw maat
  • omwille van de Corona maatregelen mogen we nog geen drankjes of versnaperingen serveren. Je mag zelf wel een flesje drank meebrengen.
  • indien je geen naaimachine hebt, kan je er een van de winkel gebruiken. Gelieve dit te melden bij inschrijving. Kostprijs: 5€. Gelieve dit tijdig te melden aangezien de machines voor elk gebruik dienen ontsmet te worden.

Stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen in de prijs maar worden voor de aanvang van de les aangekocht  met 10 % korting bij Madam Trico.

Lesgeefster: Tamara

De inschrijving is pas definitief na betaling. Er is geen terugbetaling voorzien van het inschrijvingsgeld bij afzegging of no-show. We doen wel ons best om je plaats in te vullen en dan kan je alsnog terugbetaling ontvangen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen