Workshop Nova jas 19/11

€85,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Nova jas of vest voor kinderen of volwassenen – zaterdag 19/11 van 10 tot 17 uur

Prijs: 85 euro  Kies bij het bestellen de verzendmethode 'workshop'. Zo betaal je geen verzendkosten. 

Wat?

We maken de Nova coat van Papercut patterns. Deze bestaat voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen zijn er de standaard maten maar er is ook een patroon voor de rondere maten.

Deze jas kan je maken in een korte of lange versie en is volledig gevoerd. 

Om de workshop tot 1 dag te kunnen beperken is het noodzakelijk dat je het patroon en de stof reeds op voorhand tekent en knipt en alle delen verstevigt  zoals aangegeven. Je bespaart ook tijd tijdens de workshop als je de grotere stukken al zigzagt of overlockt op voorhand (indien noodzakelijk)

Aantal deelnemers

Min 3, max 6

 

Plaats: Madam Trico in Steenokkerzeel

 

Voor wie?

Je hebt al eens een kledingstuk genaaid. Deze workshop is vrij intensief aangezien de jas gevoerd is. 

Het patroon is inbegrepen in pdf-formaat. gelieve bij inschrijving aan te geven of je het patroon voor kinderen of volwassenen wenst te maken, en in welke maat. 

Stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze koop je aan bij  Madam Trico. Je krijgt hierop 10 % korting.

Je brengt zelf je naaimachine mee of je kan er een huren in de winkel voor 5 euro extra. gelieve dit dan aan te geven bij de inschrijving. 

Lesgeefster: Tamara

Inschrijven kan in de winkel of via de webshop.

De inschrijving is pas definitief na betaling. Er is geen terugbetaling voorzien van het inschrijvingsgeld bij afzegging of no-show. We doen wel ons best om je plaats in te vullen en dan kan je alsnog terugbetaling ontvangen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen