Workshop Isa sweater (jurk) 20+27/10

€70,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Isa sweater(jurk) voor kinderen of volwassenen – donderdag 20 en 27/10 van 19 tot 22 uur

Prijs: 70 euro  Kies bij het bestellen de verzendmethode 'workshop'. Zo betaal je geen verzendkosten. 

Wat?

We maken de Isa sweaterjurk van Bel Etoile voor kinderen of volwassenen en we leren ondertussen enkele technieken om werkjes in tricot mooi af te werken. 

De sweater(jurk) kan met of zonder kap gemaakt worden en heeft verschillende colorblock opties. De verschillende opties van de sweater(jurk) zorgen ervoor dat hij geschikt is voor alle niveau's. 

Om de workshop tot 2 avonden te kunnen beperken is het noodzakelijk dat je het patroon en de stof reeds op voorhand tekent en knipt en alle delen verstevigt  zoals aangegeven. Je bespaart ook tijd tijdens de workshop als je de grotere stukken al zigzagt of overlockt op voorhand (indien noodzakelijk)

Aantal deelnemers

Min 3, max 6

 

Plaats: Madam Trico in Steenokkerzeel

 

Voor wie?

Geschikt voor beginners en gevorderden, afhankelijk van de gekozen opties. 

Stoffen, patroon en fournituren zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze koop je aan bij  Madam Trico. Je krijgt hierop 10 % korting.

Je brengt zelf je naaimachine mee of je kan er een huren in de winkel voor 5 euro extra. gelieve dit dan aan te geven bij de inschrijving. 

Lesgeefster: Tamara

Inschrijven kan in de winkel of via de webshop.

De inschrijving is pas definitief na betaling. Er is geen terugbetaling voorzien van het inschrijvingsgeld bij afzegging of no-show. We doen wel ons best om je plaats in te vullen en dan kan je alsnog terugbetaling ontvangen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen