Workshop hemdjurk 30 november

€70,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Workshop hemdjurk – zaterdag 30 november van 9u30 tot 16u30

 

Prijs: 70 euro

Wat?

Tijdens deze workshop maken we een hemdjurk, gebaseerd op een patroon uit My Image herfst/winter 2019-2020. Je dient in het bezit te zijn van dit magazine voor deze workshop.

In deze workshop maak je niet gewoon een kleedje, je leert ook patronen lezen en je maat opnemen zodat je met een perfect passend en afgewerkt kleedje naar huis gaat. 

Aantal deelnemers

Min 3, max 4

Voor wie?

Enige naaiervaring is vereist. Het patroon van deze jurk gaat van maat 34 tot maat 48.

Het patroon dien je reeds op voorhand thuis te tekenen. 

 

Technieken


-    werken met patronen

-    knoopsgaten maken

-    werken met een beleg

Inbegrepen in de prijs:

  • Gebruik van de strijkinstallatie
  • professionele begeleiding,
  • versnaperingen en drankjes, lunch
  • indien je geen naaimachine hebt, kan je er een van de winkel gebruiken. Gelieve dit te melden bij inschrijving. kostprijs: 5€

 

Stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen in de prijs maar worden bij de aanvang van de les aangekocht  met 10 % korting bij Madam Trico.

De deelnemers moeten in het bezit zijn van My Image magazine herfst/winter of deze aankopen in de winkel voor aanvang van de workshop.

 

Lesgeefster: Iris

 

De inschrijving is pas definitief na betaling. Er is geen terugbetaling voorzien van het inschrijvingsgeld bij afzegging of no-show. We doen wel ons best om je plaats in te vullen en dan kan je alsnog terugbetaling ontvangen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzending vanaf 75 euro. Alle stoffen zijn per 10 cm te bestellen, met een minimum van 30 cm Verbergen