Februari 2019

  • Geplaatst op
  • Door Madam Trico
  • 0

Nieuwsbrief februari 2019 Madam Trico

                         

 
Beste,
Welkom op onze allereerste nieuwsbrief!

Afgelopen weekend zijn we van start gegaan met onze nieuwe winkel, Madam Trico! Er lagen al heel wat nieuwe stofjes in de rekken, maar er komt weldra nog meer aan. We hebben ons eerst gefocust op de bakstenen winkel, waardoor er niet veel tijd over bleef om de webshop klaar te krijgen. Deze zal stukje bij beetje aangevuld worden.

 

Ons wolhoekje heeft al heel wat succes gehad! We hebben 2 merken in ons assortiment, het Italiaanse Borgo de Pazzi, een merk dat er prat op gaat bijna uitsluitend natuurlijke grondstoffen te gebruiken, zoals linnen, ramie (brandnetel), zijde, .... Het andere merk is het iets meer gekende Katia. Ook hier hebben we geprobeerd zoveel mogelijk de meest natuurvriendelijke wol eruit te kiezen. Een blikvanger is de Katia Love Denim, een gerecycleerde katoen in versleten jeanskleuren.

 

 

 

 

 

 

De onderhandelingen en afspraken over workshops en lessen zijn in volle gang. Voorlopig staan er 6 workshops online, waarvan eentje snel uitverkocht was. Sylvie van De Lingerie Academie komt een workshop geven van de Calliope Hipster en eentje van de Aurora Beha. Anne Verberckmoes van Serial Bagmakers zal zelf de workshops geven van 4 van haar mooie tassen: de Rozy, de Roxy, de Cottonwood en de Jody.

 

 

Vanaf dinsdag starten de ateliers. Op dinsdag is er naaiatelier, op vrijdag brei-en haakatelier. Iedereen is welkom om aan zijn eigen projectje te werken. Voor het naaien zijn de plaatsen wel beperkt tot 8. De prijs is 10 euro per beurt, of 40 euro voor een 5-beurtenkaart. Inbegrepen zijn een hoop gezelligheid, een drankje en een koekje en het gebruik van de strijkinstallatie. Wil je een naaimachine van de winkel gebruiken, dan kan dat voor 5 euro per avond. Inschrijven kan telefonisch, per mail of in de winkel.
Voor het breien en haken hoef je niet in te schrijven. De prijs is 7 euro per beurt, of 30 euro voor een 5-beurtenkaart.

Tot snel in de winkel of online!
Madam Trico

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.