April 2019

  • Geplaatst op
  • Door Madam Trico
  • 0

Nieuwsbrief april 2019 Madam Trico

 

 

Beste,

Vorige week lanceerden we een oproep om wat meer vind-ik-leuks op onze Facebookpagina te krijgen. Er werd de afgelopen week massaal gedeeld en geliked. Als beloning krijgen jullie deze week allemaal 10 % korting op al onze stoffen en wol in de winkel en online. In de webshop gebruikt u de code 'FACEBOOK' om van de korting te kunnen genieten.
En ik zou zeggen: verder delen en liken aub :)

Sinds de vorige nieuwsbrief werden er opnieuw 4 nieuwe stofjes van About Blue Fabrics geleverd, de Spring Fruit collectie. Weer 4 leuke French Terry's met bloemen en lentekleuren. Bovendien werd er een grote pot snoep bijgeleverd!

Ook de nieuwste stofjes van SYAS lagen op 22 maart in de winkel. Er zijn er nog steeds een aantal beschikbaar. Ook het bomber patroontje kan je bij ons kopen. Een uniek concept waarbij je online je patroon op maat kan bestellen.

Workshops en cursussen
Op 24 april start er een beginnersreeks voor kinderen vanaf 8 jaar. Hier zijn nog verschillende plaatsjes vrij.
Verder werd er  nog één beginnerscursus van 5 lessen toegevoegd. Deze keer zullen de lessen plaatsvinden op vrijdag, te starten vanaf 7 juni. Wie nog wil deelnemen, zal snel moeten zijn. Er zijn voorlopig nog twee plaatsjes vrij.Op vraag van een heleboel klanten hebben we ook 4 overlock workshops toegevoegd. Deze zullen gegeven worden door Nadine Grymonprez. Zij heeft veel ervaring in het geven van workshops en cursussen naaien, overlock en patchwork. Wij zijn heel blij dat zij bij ons in de winkel wil komen les geven. Per workshop zijn er twee machines ter beschikking van de deelnemers. Heb je dus zelf geen machine en wil je deelnemen, informeer dan even of er nog een machine beschikbaar is. 
Ook De Lingerie Academie keert terug naar onze winkel: ditmaal voor een workshop Eos badpak op 18 mei en een workshop Apollo herenboxer op 1 juni. Alle deelnemers aan de vorige workshops van De Lingerie Academie waren unaniem positief. Wij zijn er zeker van dat dit ook voltreffers worden!
 

Tenslotte komt ook Fynn (Nathalie Charlier), één van de auteurs van Mijn Tas, Mijn Designertas en Mijn Tas 2 een workshop geven. Zij bracht haar eerste eigen patroon uit, de Trixie Trail tote. Op 26 mei komt Fynn naar onze winkel om jullie te begeleiden bij het maken van deze leuke tote bag. Wij kijken er alvast naar uit. Indien je niet kan wachten tot de workshop om deze schitterende tas te maken, kan je ook het patroon van haar tas bij ons kopen.

Er staan nog een aantal andere workshops online waarvoor nog steeds plaatsjes vrij zijn.
Alle info vind je op de website www.madamtrico.be, doorklikken naar workshops. Of klik op de bijbehorende foto.

 

Nieuw magazine van Borgo de Pazzi
Er ligt een nieuw breiboek in de winkel van Borgo de Pazzi, Let's get Pastel.  Er staan maar liefst 21 haak-, brei- en macramépatronen in, allemaal in de heerlijkste pastelkeuren.

 

Op dinsdag is er nog steeds naaiatelier, op vrijdag brei- en haakatelier. Iedereen is welkom om aan zijn eigen projectje te werken. Voor het naaien zijn de plaatsen wel beperkt tot 8. Inbegrepen in de prijs zijn een hoop gezelligheid, een drankje en een koekje en het gebruik van de strijkinstallatie.
Voor het breien en haken hoef je niet in te schrijven. Wanneer je op vrijdag zin hebt om te breien of te haken, kom je gewoon af!

Tot snel in de winkel of online!
Madam Trico

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.