Maart 2019

  • Geplaatst op
  • Door Madam Trico
  • 0

Nieuwsbrief maart 2019 Madam Trico

 

Beste,

De laatste dagen hebben we hard gewerkt om zoveel mogelijk (nieuwe) producten in onze webwinkel te krijgen. Om dit te vieren geven we vanaf morgen, zaterdag 9 maart t.e.m. zaterdag 16 maart 10 % korting op alle wol, stof, fournituren en handwerkpakketten in onze webwinkel. Geef code 'webshop' bij het uitchecken om van deze korting te genieten.
Omdat er in de winkel meer ligt dan er in de webshop staat, krijg je natuurlijk ook in de winkel dezelfde korting!
We blijven ondertussen verder werken aan onze webwinkel.

 

 

Vandaag werd de nieuwe collectie van About Blue Fabrics gelanceerd, de Monochromes 2. Het zijn allemaal leuke French Terry's in zwart wit met leuke prints en perfect met elkaar te combineren. ABF is een klein Belgisch merk, en dat willen wij zeker graag promoten. Wij maakten er zelf al een paar leuke projectjes mee en wij zijn fan!

Workshops en cursussen
We hebben 2 beginnerscursussen van 5 lessen toegevoegd. De eerste start op donderdag 14 maart, maar is reeds volzet. De tweede reeks start op 2 mei. Daar is momenteel nog 1 plekje vrij. Op 24 april start er een beginnersreeks voor kinderen vanaf 8 jaar. Alle info vind je op de website www.madamtrico.be, en doorklikken naar workshops.

Op zondag 5 mei is er een workshop Making Backpack met Katrienette. Ook hier zijn nog enkele plaatsjes vrij.
Zaterdag 30 maart komt Ann van Straightgrain naar onze winkel. Wil je graag een van haar patroontjes maken, maar ben je niet zeker of je het alleen wel aandurft? Schrijf je dan in voor een hele of een halve dag. Ann zorgt ervoor dat je tevreden naar huis terug keert!

 

Op dinsdag is er nog steeds naaiatelier, op vrijdag brei-en haakatelier. Iedereen is welkom om aan zijn eigen projectje te werken. Voor het naaien zijn de plaatsen wel beperkt tot 8. Vorige dinsdag waren we volzet. Op facebook kwam de opmerking dat een avond niet voor iedereen mogelijk is. Indien er mensen zijn die graag overdag komen, kan dit zeker geregeld worden indien we met voldoende kandidaten zijn. Indien je hiervoor interesse hebt, geef dan een seintje (telefonisch of per mail) of spring eens binnen. Inbegrepen in de prijs zijn een hoop gezelligheid, een drankje en een koekje en het gebruik van de strijkinstallatie.
Voor het breien en haken hoef je niet in te schrijven. Wanneer je op vrijdag zin hebt om te breien of te haken, kom je gewoon af!

 

 

Tot snel in de winkel of online!
Madam Trico
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.